Green Week is Coming – ‘Bee’ Prepared๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ

We are so excited that Green Week๐Ÿ is nearly here. We are counting and there’s only five more sleeps. Our Green Committee and TY environmentalists have been busy bees organising lots of fun activities and games. There will be an activityย  every day at lunch time with lots of house points to be won so ‘bee’ prepared.

Monday is Water Day: ๐Ÿ’ฆJoin us for our ‘Water‘ themed music session. Can you name that ‘water’ themed song? If you can you will win points for your house.

Tuesday is Energy Day: ๐Ÿ’กCan you step up to our ‘Energy Free Lunch Time Challenge’? Be careful if you do use any energy your house will be docked points. The choice is yours…

Wednesday is Travel Day:ย ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿšดโ€โ™€๏ธWe’re taking to social media today and we challenge you to #walkhomeonwednesday. Just walk/cycle to or from school, document your journey with some photos, hashtag the school council’s instagram page and make sure you include your house’s colours so we can give you some points-

Thursday is Waste and Litter Day: โ™ป๏ธWe are holding inter-house relays today with a twist. You will be racing with waste and organising it into whichever waste bin it should be in. So do your research – Recycling/ Organic or General waste are the options . What goes where?

ย Friday is Biodiversity Day:๐Ÿ“๐Ÿ…๐Ÿ๐Ÿ€๐Ÿ‚๐ŸŒณ๐ŸŸ๐Ÿ•ท๐Ÿฆ‹๐Ÿฅ๐ŸฆŠ๐Ÿย We want to see you dress up as bees or wear your best yellow and black clothes into school on Friday so the school will be buzzing.ย  But don’t worry we won’t be making you work like the worker bees for points this lunch time. You will all be treated like the queen bees you are today and we are inviting you all to chill this lunch time and watch ‘The Bee Movie’ in the hall.

Good luck everyone. Hope you’re all as excited as we are! Thanks to all the students who have helped organise this week. Here’s some photos of them working away ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ